We hebben 25 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Suzuki
Splash
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Suzuki Splash occasions en nieuwe Suzuki Splash bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Suzuki Splash

De Suzuki Splash is een 5-deurs voorwiel aangedreven sub compacte auto geproduceerd door Suzuki. Het werd voor het eerst onthuld in eind 2008 op de Autosalon van Parijs en de productie begon in 2009. De Splash is gebaseerd op het Suzuki Swift platform en deelt zijn motor.

De voordelen van de Suzuki Splash

De Suzuki Splash is een kleine, vijfdeurs hatchback die perfect is voor in de stad. Hij is zuinig met brandstof en gemakkelijk te parkeren, waardoor het een goede keuze is voor drukke stadsmensen. De Splash is ook verrassend ruim van binnen, met veel ruimte voor passagiers en vracht. Hij heeft een veelzijdig interieur dat kan worden aangepast aan uw behoeften, en is uitgerust met functies zoals airconditioning, elektrische ramen en deursloten, en een cd-speler. Hij beschikt ook over een aantal veiligheidsvoorzieningen, zoals ABS-remmen en stabiliteitscontrole, om u veilig op weg te helpen.

Het verbruik van de Suzuki Splash

De Suzuki Splash is een kleine, zuinige auto die perfect is voor in de stad. De Splash is ook pittig en leuk om te rijden, makend het een grote optie voor zij die een betrouwbaar voertuig nodig hebben maar geen prestaties willen opofferen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen