We hebben 2.301 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Suzuki
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Suzuki occasions en nieuwe Suzuki bij viaBOVAG.nl

Suzuki is een Japanse fabrikant van auto’s, motorfietsen, buitenboordmotoren en quads. Het behoort wereldwijd tot de grotere producenten met een jaarlijkse productie van 2,8 miljoen auto’s. Vooral in India is het merk onder de naam Maruti Suzuki populair. Suzuki is groot geworden met compacte zuinige auto’s zoals evergreen Suzuki Alto.

Suzuki wordt in 1909 opgericht en produceert eerst weefgetouwen. In 1955 presenteert Suzuki zijn eerste personenauto, de kleine Suzulight met tweecilindermotor. Later volgen meer modellen, waaronder een kleine jeep (de Jimny) en verschillende stadsauto’s (Alto, Celerio, Ignis). De Consumentenbond roept Suzuki regelmatig uit tot het betrouwbaarste merk van Nederland vanwege het lage aantal pechgevallen.

Populaire Suzuki-modellen: Swift, Ignis, Vitara, Alto, Baleno, Celerio, Jimny, SX4, S-Cross en Grand Vitara

Suzuki heeft uiteenlopende modellen. De Alto is jarenlang een van de bestverkochte auto’s in Nederland, zuinig en betrouwbaar. De Alto wordt opgevolgd door de 5-deurs Celerio. De Swift is een maatje groter en kent ook hoogtijdagen. De Vitara begint eind jaren 80 zijn carrière als kleine jeep en groeit uit tot een crossover in het compacte middensegment. De Grand Vitara is groter en zelfs leverbaar met V6-benzinemotor. Ook de Suzuki SX4 en S-Cross zijn crossovers. De Baleno is een 5-deurs hatchback in het compacte middensegment met een laag verbruik. Populaire Suzuki-modellen zijn:

Suzuki 4x4

Bij Suzuki kun je ook terecht voor 4x4 auto’s, dus met vierwielaandrijving. Deze modellen krijgen de toevoeging AllGrip. De Jimny is een pure terreinauto met ladderchassis, het betaalbare alternatief voor een Land Rover. Ook de Vitara is leverbaar met 4x4, evenals de S-Cross. En ook stadauto Ignis levert Suzuki met 4x4.

Suzuki benzine, diesel en hybrid uitvoeringen

Suzuki biedt vooral benzine uitvoeringen aan. Zuinige motoren die al dan niet ondersteund worden door hybride aandrijving (Suzuki Smart Hybrid). Hierbij slaat een speciale accu de energie op die vrijkomt tijdens het remmen. Deze energie wordt vervolgens gebruikt tijdens het starten. Voordelen zijn een lager verbruik en minder uitstoot. Diesel uitvoeringen zijn er ook, maar komen minder voor. • Suzuki benzine uitvoeringen Suzuki Smart Hybrid uitvoeringen Suzuki diesel uitvoeringen

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen