We hebben 512 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Suzuki
Vitara
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Suzuki Vitara occasions en nieuwe Suzuki Vitara

De Suzuki Vitara van de Japanse autoproducent Suzuki begint in 1988 zijn leven als compacte 3-deurs jeep die ook als cabrio leverbaar is. Later is de Suzuki Vitara een volwaardige SUV met zelfs een dikke zescilinder benzinemotor. In 2015 verandert de Suzuki Vitara in een compacte crossover, vergelijkbaar met de Renault Captur .

De eerste generatie Suzuki Vitara is een 3-deurs jeep met een stalen of stoffen dak en het reservewiel op de achterdeur. Het dak van de Suzuki Vitara Cabrio is in vrolijke kleuren leverbaar, zoals mintgroen en roze. De Suzuki Vitara is een succes in Nederland, ook omdat-ie op grijs kenteken (zonder achterbankje) voor aantrekkelijke prijzen leverbaar is. Later volgt ook een ruimere 5-deurs Suzuki Vitara, de Wagon of Villager. In 1998 volgt de tweede generatie die Suzuki niet langer Vitara noemt, maar Grand Vitara. In Nederland is vooral de 5-deurs carrosserievariant in trek. Maar de Grand Vitara is er ook weer als 3-deurs en tijdelijk zelfs als Cabrio. De Suzuki Grand Vitara XL-7 biedt plaats aan zeven inzittenden en is uitgerust met een flinke 2,7-liter zescilinder benzinemotor.

Concurrenten van de Suzuki Vitara zijn onder meer de:

Tweedehandse Suzuki Vitara uit 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen

In 2015 introduceert Suzuki de vierde generatie Vitara. Ditmaal blijft het aanbod beperkt tot één model: een compacte 5-deurs crossover. Het dak is naar keuze in een contrasterende kleur leverbaar. De Suzuki Vitara is leverbaar met een 1,0- of 1,4-liter benzinemotor. De Vitara is standaard een voorwielaandrijver, maar vierwielaandrijving is mogelijk. De versie met een 1,6-liter dieselmotor zul je niet snel als tweedehandse Suzuki Vitara vinden. In 2019 krijgt de Vitara een subtiele facelift met aangepaste bumpers, nieuwe carrosseriekleuren en een licht gewijzigd interieur.

Suzuki Vitara automaat en Rhino

Behalve met een handgeschakelde versnellingsbak is de Suzuki Vitara ook leverbaar als Suzuki Vitara automaat. Wie een extra compleet uitgeruste Suzuki Vitara wil, neemt de gelimiteerde Suzuki Vitara Rhino. Die is onder meer voorzien van aluminiumkleurige spiegelkappen, lichtmetalen wielen, airconditioning, navigatie en een audio-installatie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen