We hebben 57 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Suzuki
Baleno
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Suzuki Baleno occasions en nieuwe Suzuki Baleno bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Suzuki Baleno

De Suzuki Baleno is een subcompacte auto die voor het eerst werd geproduceerd in 1995. Het is nu in zijn vierde generatie en is op de markt gebracht in verschillende landen over de hele wereld. De Baleno is beschikbaar als 5-deurs hatchback of 4-deurs sedan en heeft een verscheidenheid van motoropties, met inbegrip van een 1.2-liter inline-vier of 1.4-liter inline-vier. Hij heeft ook een reeks uitrustingsniveaus, waaronder het basismodel, S, SE en LE. De Baleno heeft in de loop der jaren verschillende prijzen gewonnen, waaronder die van Schotse Auto van het Jaar 2016.

De voordelen van de Suzuki Baleno

De Suzuki Baleno is een auto die veel voordelen heeft. Het is een kleine, zuinige auto die perfect is voor stadsritten. Hij is ook zeer geschikt voor lange ritten, want hij is comfortabel en heeft veel bergruimte. De Baleno is gemakkelijk te parkeren en is zeer betaalbaar. Het is een betrouwbare auto die jarenlang dienst zal doen.

Het verbruik van de Suzuki Baleno

De Suzuki Baleno is een subcompacte auto die plaats biedt aan vijf passagiers en een uitstekend brandstofverbruik heeft. De Baleno wordt aangedreven door een 1.2-liter vier-cilinder motor die 84 pk en 117 Nm koppel levert. Hij wordt standaard geleverd met een handgeschakelde vijfversnellingsbak, maar een viertraps automaat is ook leverbaar. De Baleno haalt een door de EPA geschatte snelheid van 30 km/uur in de stad en 37 km/uur op de snelweg.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen