We hebben 73 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Suzuki
Celerio
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Suzuki Celerio occasions en nieuwe Suzuki Celerio

De Suzuki Celerio is een 5-deurs stadsauto van de Japanse autofabrikant Suzuki . De Suzuki Celerio verschijnt in 2014 op de markt als opvolger van de in Nederland heel succesvolle Suzuki Alto. Dit succes heeft de Suzuki Celerio, ondanks zijn pluspunten, nooit weten te evenaren. De Suzuki Celerio rijdt voor een stadsauto tamelijk volwassen. Bovendien biedt de Suzuki Celerio ruimte aan vijf inzittenden. De ruimte op de achterbank houdt niet over, maar er bestaan stadsauto’s die het minder goed doen. Een ander pluspunt is dat de Suzuki Celerio heel licht is, slechts 790 kg. Daardoor betaal je niet veel motorrijtuigenbelasting. Bovendien is de Suzuki Celerio een van de betrouwbaarste en zuinigste auto’s op de markt, met volgens Suzuki een gemiddeld verbruik van 1 op 27 gemiddeld. De motor is een 1,0-liter driecilinder benzinemotor met een vermogen van 50 kW (68 pk). Concurrenten van de Suzuki Celerio zijn onder meer de:

Tweedehandse Suzuki Celerio automaat kopen

Een tweedehandse Suzuki Celerio vind je met een handgeschakelde 5-versnellingsbak of een 5-traps automaat. Hiervan zijn relatief veel exemplaren verkocht, dus het aanbod aan een tweedehandse Suzuki Celerio automaat is best groot. Sinds 2019 verkoopt Suzuki de Celerio alleen als handgeschakelde auto.

Suzuki Celerio uit 2015, 2016, 2017 of 2018 kopen

De Suzuki Celerio is de zuinigste niet-hybride benzineauto. Behalve in de uitvoeringen Economy, Comfort en Exclusive, is hij er gebruikt ook in de uitvoeringen Dynamic, Style en Rhino (bouwjaren 2017-2018) te vinden. Die laatste uitvoering is een Nederlandse special, gebaseerd op de Comfort-uitvoering met onder meer airco, een radio/cd-/mp3-speler met Bluetooth en USB-aansluiting, draagbare TomTom-navigatie, lichtmetalen 14-inchwielen en een genummerd Rhino-logo op B-stijl.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen