We hebben 291 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Renault
Arkana
Basisgegevens
Brandstof
Staat
EV/Hybride eigenschappen
Plugin Hybride
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Renault Arkana occasions en nieuwe Renault Arkana bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Renault Arkana

De Renault Arkana is een gloednieuwe auto die in 2018 is uitgebracht. Het is een crossover SUV, en het is de perfecte auto voor mensen die de ruimte en functionaliteit van een SUV willen, maar niet willen inleveren op stijl of comfort. De Arkana heeft een gestroomlijnd en stijlvol ontwerp, en hij is verkrijgbaar in zowel een twee- als vierwielaangedreven versie. Hij heeft een krachtige motor die hem perfect geschikt maakt voor terreinrijden, en hij heeft ook een aantal veiligheidsvoorzieningen die hem een geweldige keuze maken voor gezinnen. De Arkana is ook zeer betaalbaar, waardoor het een geweldige optie voor mensen.

De voordelen van de Renault Arkana

De Renault Arkana is een nieuwe en innovatieve auto die veel voordelen biedt aan zijn bestuurders. De Arkana is een stijlvolle en comfortabele auto die perfect is voor lange ritten. Hij heeft een ruim interieur dat comfortabel plaats biedt aan maximaal vijf passagiers. De Arkana heeft ook een grote kofferbak waarin gemakkelijk bagage of boodschappentassen kunnen worden opgeborgen. De Arkana is een zeer zuinige auto die tot 400 kilometer kan rijden op een enkele tank benzine. Hij is ook uitgerust met een aantal veiligheidsvoorzieningen die hem een veilige keuze maken voor bestuurders en passagiers.

Het verbruik van de Renault Arkana

De Renault Arkana is een zuinige auto die perfect is voor lange ritten. Hij heeft een 1.6-liter motor die tot 15 km/l haalt in de stad en 18 km/l op de snelweg. De Arkana heeft zowel een automatische als ook een handgeschakelde zesversnellingsbak, waardoor hij gemakkelijk te besturen is en brandstof bespaart.

Op zoek naar een Renault Arkana zonder in een keer een groot bedrag neer te leggen? Bekijk het aanbod Renault private lease auto's en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen