We hebben 88 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Opel
Adam
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Opel Adam occasions en nieuwe Opel Adam bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Opel Adam

De Opel Adam is een kleine driedeurs hatchback die plaats biedt aan vier passagiers. Hij wordt standaard geleverd met een handgeschakelde vijfversnellingsbak , maar een zestraps automaat is als optie leverbaar. De Adam is standaard voorzien van voorwielaandrijving, maar vierwielaandrijving is als optie leverbaar. Het basismodel is standaard voorzien van airconditioning, elektrisch bedienbare ramen en een cd-speler. De topversie is uitgerust met verwarmde zetels, een zonnedak en satellietontvangst.

De voordelen van de Opel Adam

De Opel Adam is een kleine en efficiënte auto die perfect geschikt is voor stadsgebruik. Hij heeft een zeer kleine draaicirkel, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren in krappe ruimtes. De auto is ook erg licht, waardoor hij gemakkelijk optrekt en remt. Het brandstofverbruik is uitstekend, en de auto is zeer betaalbaar. Het interieur is ruim en comfortabel, en de auto heeft veel geweldige functies, zoals Bluetooth-connectiviteit en een zonnedak. De auto is ook zeer veilig, met airbags en antiblokkeerremmen. Het is een geweldige keuze voor iedereen die een betaalbare, efficiënte en veilige auto zoekt.

Het verbruik van de Opel Adam

De Opel Adam is een kleine stadsauto die verkrijgbaar is met een groot aantal verschillende motoren. De zuinigste motor in het gamma is de 1.0-liter driecilinder benzinemotor , die in de Europese cyclus een indrukwekkend verbruik haalt. Andere motoren in het gamma zijn een 1.2-liter benzinemotor en een 1.4-liter dieselmotor .

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen