We hebben 962 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Opel
Astra
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Opel Astra occasions en nieuwe Opel Astra bij viaBOVAG.nl

Veel uitrusting voor een betaalbare prijs: dat is de Opel Astra ten voeten uit. Wist je overigens dat de Opel Astra de opvolger is van de legendarische Kadett, ‘de auto voor de gewone man’? De eerste generatie Opel Astra – ook wel Astra F – verschijnt in 1991. Het is het begin van een succesverhaal met een hoofdletter A. De Opel Astra is een compacte auto in de middenklasse. Je kunt hem vergelijken met de Volkswagen Golf, Ford Focus en Renault Mégane. De Opel Astra behoort in Nederland steevast tot de populairste auto’s. Dat zie je terug in het aanbod tweedehandse Opel Astra; dat is namelijk groot. Een Opel Astra onderscheidt zich met een complete standaarduitrusting en veel gebruiksgemak. Concurrenten van de Opel Astra zijn de:

  • Volkswagen Golf

  • Ford Focus

  • Renault Mégane

  • Peugeot 308

Tweedehandse Opel Astra Sports Tourer, Station, GTC, G, H, OPC en Cabrio

De Opel Astra is er in diverse soorten en maten. Er is keuze uit een 3- of 5-deurs hatchback , een 4-deurs sedan , een 5-deurs stationwagen (Opel Astra Sports Tourer), een Astra Cabrio en zelfs een Astra coupé (GTC). Let op: niet elke generatie Opel Astra is als cabrio geleverd, zoals de Astra generatie uit 2009. De Opel Astra TwinTop is een coupé-cabriolet, met een stalen dak dat zich elektrisch laat openklappen.

Voor de sportief ingestelde automobilist is er de Opel Astra OPC (Opel Performance Center) met een topsnelheid van ver boven de 200 km/uur. Opel heeft deze versie ook als station geleverd. De Opel Astra G is de generatie uit 1998-2004. De Opel Astra H is zijn opvolger, de generatie uit 2004-2010.

Opel Astra Automaat

Een Opel Astra met handbak? Keuze genoeg! Hetzelfde geldt voor een Opel Astra met automaat. Door de populariteit van de Astra is het aanbod van een Opel Astra automaat groot. Nieuwere Astra-modellen hebben altijd een turbomotor onder de motorkap. Bij diesels is vaak sprake van de afkorting CDTi. Opel Astra modellen met een turbobenzinemotor

heten bijvoorbeeld simpelweg Turbo.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen