We hebben 471 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Opel
Mokka
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Opel Mokka occasions en nieuwe Opel Mokka bij viaBOVAG.NL

De Opel Mokka was een van de eerste compacte SUV’s op de markt en is uitgegroeid tot een populair model voor mensen die zoeken naar een hoge instap en comfortabele rijeigenschappen. Ook als occasion is de Opel Mokka gewild.

Tweedehandse Opel Mokka prijs

In 2012 verscheen de eerste generatie Opel Mokka op de markt. Officieel heet het model nu Mokka X, maar in de volksmond wordt nog altijd gesproken van Opel Mokka. De Mokka valt tussen de Crossland X en grotere Grandland X in. De Mokka is in het buitenland ook onder andere merknamen verkocht, te weten Chevrolet Trax, Holden Trax, Vauxhall Mokka X en Buick Encore. In Nederland kennen we hem nu gewoon als Opel Mokka X, hoewel elders in Europa ook tijdelijk de Chevrolet Trax is geleverd. Omdat de Opel Mokka populair is, is het aanbod tweedehandse Mokka’s best groot. Prijzen lopen heel sterk uiteen.

Opel Mokka automaat

Met een Opel Mokka is er keuze uit benzine- én dieselversies. Diesels hebben de aanduiding CDTi en achter op de benzinevarianten staat vaak ‘Turbo’. De 1.6 CDTi is veruit de populairste dieselmotor voor de Mokka. De 1.4 Turbo komt het vaakst voor in het benzine-aanbod. Schakelen kan met een handmatig te bedienen zesversnellingsbak of met een comfortabele zestraps automaat. Het brandstofverbruik van de automaatversies ligt iets hoger dan van die met handmatig te bedienen transmissie.

Opel Mokka vierwielaandrijving

De Opel Mokka heeft in de basis voorwielaandrijving. Vierwielaandrijving moest de koper op de optielijst aankruisen. Het 4x4-systeem drijft in principe alleen de voorwielen aan en alleen bij gripverlies wordt 50 procent van de aandrijfkracht naar de achterwielen gestuurd. Door niet permanent alle wielen aan te drijven, bespaar je brandstof.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen