We hebben 302 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Opel
Corsa-e
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Opel Corsa-e occasions en nieuwe Opel Corsa-e bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Opel Corsa-e

De Opel Corsa-e is een elektrische vijfdeurs hatchback die plaats biedt aan vijf passagiers. Hij heeft een actieradius tot 340 km op een enkele lading en kan in slechts 4 uur worden opgeladen met een DC snellader. De Corsa-e is uitgerust met een elektromotor van 50 kW (67 pk) die een koppel van 203 Nm levert, wat voldoende vermogen biedt voor stadsritten. Hij beschikt ook over verschillende rijstanden die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de bestuurder, waaronder Normaal, Sport, Eco en Aangepast.

De voordelen van de Opel Corsa-e

De Opel Corsa-e is een geweldige auto die veel voordelen heeft. Het is een geweldige keuze voor stadsritten, omdat hij klein en gemakkelijk te manoeuvreren is. De Corsa-e is ook zeer efficiënt, met een actieradius tot 310 kilometer op een enkele lading. Hij heeft een snelle oplaadtijd van slechts 30 minuten, zodat u snel weer op weg kunt. De Corsa-e zit ook boordevol functies, zoals een 8-inch touchscreen display, Bluetooth-connectiviteit en climate control. Het is een geweldige auto voor dagelijks gebruik.

Het verbruik van de Opel Corsa-e

De Opel Corsa-e is een auto die een brandstofverbruik heeft van ongeveer 1,2 liter per 100 kilometer. Dit betekent dat er ongeveer 10,8 kilometer gereden kan worden voor elke liter benzine die gebruikt wordt. De Opel Corsa-e heeft ook een accucapaciteit van 50 kilowattuur, wat betekent dat hij tot 186 kilometer kan afleggen op een enkele lading.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen