We hebben 1 auto voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Ford
Ranger
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Ford Ranger occasions en nieuwe Ford Ranger bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Ford Ranger

De Ford Ranger is een compacte pick-up truck die verkrijgbaar is in zowel twee- als vierwielaandrijving. Hij wordt aangedreven door een keuze uit twee motoren: een 2,3-liter viercilinder of een 3,0-liter V6. De Ranger is ook verkrijgbaar met een reeks verschillende cabine- en bedconfiguraties, zodat u de perfecte truck voor uw behoeften kunt kiezen.

De voordelen van de Ford Ranger

De Ford Ranger is een pick-up truck die veel voordelen heeft voor bestuurders. Het is een betrouwbaar voertuig dat een verscheidenheid aan taken aankan, zoals slepen en vervoeren. Hij heeft ook een comfortabel interieur dat bestuurders en passagiers veel ruimte biedt. De Ranger is ook een uitstekende keuze voor terreinrijden, dankzij zijn robuuste constructie en indrukwekkende capaciteiten.

Het verbruik van de Ford Ranger

De Ford Ranger is een pick-up truck die verkrijgbaar is met zowel twee- als vierwielaandrijving. De truck heeft een V6 motor die tot 8,5 km/l haalt in de stad en 11 km/l op de snelweg. De Ranger heeft ook een laadvermogen van 750 kg en een trekvermogen van 3175 kg.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen