We hebben 169 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Ford
C-Max
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Ford C-Max occasions en nieuwe Ford C-Max

De Ford C-Max is een 5-deurs MPV van een handzaam formaat en met toch voldoende ruimte voor vijf inzittenden van het Duits/Amerikaanse automerk Ford . In 2003 verschijnt de auto als Ford Focus C-Max op de markt. In 2007 verandert de modelnaam in Ford C-Max. Een compleet nieuwe modelgeneratie van de Ford C-Max komt in 2010. Vijf jaar later frist Ford het design op en voert het technische updates door. Met de C-Max geeft Ford antwoord op concurrenten Opel Zafira en Volkswagen Touran. De oorspronkelijke hoekige vormgeving is in 2010 losgelaten. De C-Max krijgt een meer gestroomlijnde vorm en een fraaier en luxer interieur. De Ford C-Max staat op hetzelfde platform als de Ford Focus. Ook de techniek en aandrijflijnen komen overeen. Concurrenten van de Ford C-Max zijn de:

Tweedehandse Ford C-Max automaat

De Ford Grand C-Max is er sinds 2015. Die is langer en dat betekent meer ruimte achterin, vooral voor bagage. De nieuwe Ecoboost benzinemotoren van 1,0-liter of 1,5-liter hebben vermogens van tot en met 133 kW/182 pk. Er zijn ook diesels, te weten de nieuwe 1.5 CDTI, 1.6 CDTI en 2.0 CDTI, met vermogens tot en met 110 kW/150 pk. Bij de krachtigste motoren is een automaat mogelijk.

Ford C-Max uit 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen

De Ford C-Max blinkt uit door veelzijdigheid en praktische gebruiksmogelijkheden. En hij is ruim. De achterbank bestaat uit drie gelijke zitdelen die elk afzonderlijk neerklapbaar zijn. De Ford C-Max is in zijn klasse een van de eerste met een automatisch openende achterklep door met je voet onder langs de achterbumper te zwaaien. Een uitkomst als je met de handen vol boodschappen staat. De hoge zit, riante hoofdruimte (ook achterin) en voldoende beenruimte achterin maken de Ford C-Max ideaal voor een gezin met drie opgroeiende kinderen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen