We hebben 661 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Ford
Puma
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Ford Puma occasions en nieuwe Ford Puma bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Ford Puma

De Ford Puma is een kleine coupé die plaats biedt aan vijf passagiers. Hij is verkrijgbaar met verschillende motoropties, waaronder een 1,0-liter driecilinder of een 1,5-liter viercilinder . Hij wordt standaard geleverd met een handgeschakelde vijfversnellingsbak , maar een zestraps automaat is ook verkrijgbaar. De Puma is achterwiel aangedreven en heeft een sportieve ophanging die het rijden leuk maakt. Hij wordt ook standaard geleverd met een aantal veiligheidsvoorzieningen, waaronder stabiliteitscontrole en antiblokkeerremmen.

De voordelen van de Ford Puma

De Ford Puma is een kleine auto die perfect geschikt is voor stadsverkeer. Hij is zeer wendbaar en gemakkelijk te parkeren, en hij heeft een verrassend grote kofferbak. De Puma is ook zeer zuinig met brandstof, waardoor het een geweldige keuze is voor bestuurders die geld willen besparen op benzine . Hij heeft een comfortabel interieur met veel ruimte voor de passagiers, en hij wordt geleverd met een verscheidenheid aan functies die het rijden een makkie maken. De Ford Puma is de perfecte auto voor mensen die een kleine, efficiënte auto willen die toch leuk is om in te rijden.

Het verbruik van de Ford Puma

De Ford Puma is een kleine, sportieve auto met een zeer laag brandstofverbruik. Hij heeft een 1.7 liter motor die tot 14 km/l in de stad en 17 km/l op de snelweg. De Puma is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een zuinige auto die ook nog leuk is om in te rijden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen