We hebben 1.850 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Fiat
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Fiat occasions en nieuwe Fiat bij viaBOVAG.nl

Fiat bestaat al vanaf 1899. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste autofabrikanten van Europa. Vanaf 2014 maakt Fiat deel uit van de multinational FCA (Fiat Chrysler Automobiles). Hiertoe behoren ook de merken Lancia , Alfa Romeo , Chrysler en Dodge . Bekende Fiat-modellen zijn de 500, Panda en Punto. Concurrenten van Fiat zijn: Peugeot, Citroën , Renault , Volkswagen , Hyundai en Kia.

Populaire Fiat-modellen: 500, Panda, Multipla, Punto, Tipo, Doblo, Ducato, Seicento en Stilo

De kleine Fiat-modellen hebben het merk groot gemaakt. Een van de bestverkochte modellen is de oorspronkelijke 500, ook wel ‘het rugzakje’ genoemd vanwege het kleine formaat. De 500 vindt zijn oorsprong in 1957. Precies 50 jaar later, in 2007, presenteert Fiat de nieuwe 500, die eveneens een groot succes is. Er verschijnen talrijke speciale uitvoeringen. Voorbeelden zijn de 500 Riva, 500 Gucci en de 500 Anniversario. Ook de Fiat Panda, Seicento en Punto zijn succesvol. Fiat verkoopt behalve de guitige 500 ook afgeleiden 500C (met vouwdak), 500X (een crossover), de 124 Spider (een 2-zits cabriolet) en de Tipo, die te vinden is als 3- of 5-deurs hatchback, sedan en stationwagen. Populaire Fiat modellen zijn:

Fiat bedrijfsauto uitvoeringen

Fiat levert ook diverse bedrijfsauto’s: de Fiorino , Doblo , Talento en Ducato .

Fiat Abarth uitvoeringen

Liefhebbers van snelle Fiat modellen kunnen bij Abarth terecht. De Abarth-modellen onderscheiden zich door een sportiever uiterlijk, meer vermogen en een aangepast interieur. Abarth start in 1949 met het aanpassen en verbeteren van auto’s zoals de Fiat 500 en 600. In 1971 wordt Abarth door Fiat ingelijfd. Er verschijnen diverse Abarth-varianten van Fiat-modellen op de markt. In 2007 blaast Fiat Abarth nieuw lezen in. Sindsdien opereert het als een zelfstandig automerk. Bekende Fiat Abarth uitvoeringen zijn de Abarth 595 (op basis van de Fiat 500), de Abarth Punto en Abarth 124 Spider .

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen