We hebben 5 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Fiat
Doblo
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Fiat Doblo occasions en nieuwe Fiat Doblo bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Fiat Doblo

De Fiat Doblo is een bestelwagen/MPV die sinds 2000 door de Italiaanse autofabrikant Fiat wordt geproduceerd. De auto is verkrijgbaar in een passagiers- en een vrachtversie . De Doblo is gebaseerd op de Fiat Palio en wordt gebouwd in Brazilië, Turkije en Polen.

De voordelen van de Fiat Doblo

De Fiat Doblo is een veelzijdige en praktische auto die een reeks voordelen biedt voor bestuurders en passagiers. De Doblo is ruim en comfortabel, met veel ruimte voor zowel passagiers als bagage. Hij is ook gemakkelijk te besturen en te manoeuvreren, waardoor hij perfect is voor stadsritten. De Doblo is zuinig en brandstofbesparend, en wordt geleverd met een reeks geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die het een veilige keuze maken voor gezinnen.

Het verbruik van de Fiat Doblo

De Fiat Doblo is een geweldige auto voor degenen die op zoek zijn naar iets zuinigs. De Doblo haalt een indrukwekkende 15,3 km/l in de stad en 20 km/l op de snelweg, waardoor het een geweldige keuze is voor degenen die vaak pendelen. De auto is ook veelzijdig, in staat om plaats te bieden aan maximaal vijf passagiers of grote hoeveelheden lading te vervoeren. De Doblo is een uitstekende keuze voor gezinnen of iedereen die veel ruimte nodig heeft.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen