We hebben 1.086 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Dacia
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Dacia occasions en nieuwe Dacia bij viaBOVAG.nl

Dacia is een Roemeense autoproducent en produceert sinds 1966 personenauto’s. Het merk is tot 1999 eigendom van de Roemeense staat, waarna het in handen komt van de Franse Renault -groep. Het merk staat bekend om zijn betaalbare modellen. Dacia maakt gebruik van eenvoudige en bewezen techniek van Renault, en kan zo degelijke en betrouwbare auto’s aanbieden voor een relatief lage prijs.

De eerste Dacia-modellen zijn met een licentie van Renault gebaseerd op Renault-modellen. Een voorbeeld is de Dacia 1300 wat feitelijk een Renault 12 is. Zijn spirituele opvolger is de Logan, die Dacia – inmiddels onderdeel van Renault – in 2004 als zelfstandig model introduceert. Concurrenten van Dacia zijn onder meer: Skoda , Nissan , Fiat , Peugeot , Kia en Citroën .

Populaire Dacia-modellen: Dokker, Duster, Lodgy, Logan en Sandero

Populaire Dacia-modellen zijn de Dokker, Duster, Lodgy, Logan en Sandero. De Dacia Logan is de eerste Dacia die in West-Europa te koop is. De Logan is direct een groot succes en wordt in verschillende landen ook als Renault Logan verkocht. In 2008 wordt de eerste hatchback van Dacia geïntroduceerd: de 5-deurs Dacia Sandero. Sinds 2010 is de eerste compacte SUV van Dacia op de markt: de Dacia Duster. De Dacia Lodgy en zijn kleinere broertje de Dacia Dokker zijn praktische MPV-modellen met veel binnenruimte. De Dacia Lodgy is een ruime gezinsauto met zelfs 7 zitplaatsen. Populaire Dacia modellen zijn:

Dacia Stepway en MCV

Nieuwe Dacia-modellen en occasions zijn populair vanwege de scherpe prijzen. De Dacia Sandero Stepway is een stoerdere versie van de gezinsauto Sandero hatchback . De robuuste Stepway-uitvoering heeft zwarte kunststof carrosseriedelen die de auto een robuuste uitstraling geven. De Dacia Logan MCV is een moderne stationwagen met 5 volwaardige zitplaatsen en een grote bagageruimte.

Op zoek naar een Dacia zonder in een keer een groot bedrag neer te leggen? Bekijk het aanbod Dacia private lease auto's en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen