We hebben 8 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Dacia
Dokker
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Dacia Dokker occasions en nieuwe Dacia Dokker bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Dacia Dokker

De Dacia Dokker is een veelzijdige, praktische en betaalbare auto die perfect is voor kleine gezinnen of bedrijven. Hij heeft een ruim interieur met veel beenruimte en hoofdruimte, en een grote bagageruimte die gemakkelijk plaats biedt aan bagage of boodschappentassen. De auto is ook uitgerust met een reeks handige functies, zoals airconditioning, een cd-speler en elektrisch bedienbare ramen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitrustingsniveaus, zodat u de perfecte auto kunt vinden die aan uw wensen voldoet.

De voordelen van de Dacia Dokker

De auto Dacia Dokker is een goede keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbaar en betaalbaar voertuig. De auto is perfect voor zowel stedelijke als landelijke gebieden, omdat het biedt goede prestaties op beide soorten wegen. De auto is ook zeer zuinig met brandstof, waardoor het een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn om geld te besparen op benzine. Bovendien is de auto zeer comfortabel en ruim, waardoor het een geweldige keuze voor gezinnen of mensen die behoefte hebben om grote voorwerpen te vervoeren.

Het verbruik van de Dacia Dokker

De Dacia Dokker is een auto die zuinig is met brandstof en een lage uitstoot heeft. Deze auto kan tot 22,6 km/l op de snelweg halen en heeft een CO2-uitstoot van 119 g/km. Hij heeft ook een 1,5 liter motor met een handgeschakelde 5-versnellingsbak. Deze auto is perfect voor wie op zoek is naar een zuinige en betaalbare optie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen