We hebben 64 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Dacia
Logan
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Dacia Logan MCV occasions en nieuwe Dacia Logan

De Dacia Logan is een voordelige 4-deurs sedan of 5-deurs stationwagen, de Dacia Logan MCV, van de Frans/Roemeense autofabrikant Dacia . De Dacia Logan is ook als pick-up leverbaar geweest. De Dacia Logan MCV is veruit de voordeligste stationwagen in zijn klasse. De Dacia Logan komt in 2004 op de markt. Het is een no-nonsense 4-deurs sedan met een vrij eenvoudig design, bestaande Renault-techniek en uitsluitend de meest noodzakelijke voorzieningen. In 2007 volgt de Dacia Logan MCV. Deze MPV-achtige stationwagen biedt zeven zitplaatsen met twee openslaande achterdeuren in plaats van een grote achterklep. Met een nieuwprijs onder 10.000 euro is het veruit de voordeligste nieuwe stationwagen; ideaal voor grote gezinnen zonder groot budget. In 2008 verdwijnt de Logan sedan uit de Nederlandse showrooms en wordt alleen nog de Dacia Logan MCV nieuw aangeboden. Omdat de Dacia Logan MCV zo aantrekkelijk geprijsd is, heeft de auto geen echte concurrenten. Een vergelijkbare auto is wellicht de Skoda Fabia Combi maar die is wel kleiner.

Tweedehandse Dacia Logan MCV Stepway kopen

In 2013 arriveert de tweede generatie Logan MCV op de markt. Die is aanmerkelijk anders. Het is een traditionele stationwagen met een grote bagageruimte van 573 liter, een modernere Europese uitstraling en een zichtbaar verbeterde bouwkwaliteit. In 2017 breidt Dacia het aanbod uit met de Logan MCV Stepway, een extra avontuurlijke uitvoering met een verhoogde bodemvrijheid, kunststof beschermdelen, bredere wielkasten en een rijkere uitrusting met standaard airco en navigatie.

Dacia Logan uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen

Een tweedehandse Dacia Logan uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 vind je met benzinemotoren, dieselmotoren en als Bi-Fuel met een af-fabriek LPG-installatie. In 2016 wordt de allereerste Logan MCV met een automaat aan het aanbod toegevoegd, die alleen beschikbaar is in combinatie met een benzinemotor.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen