We hebben 19 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Dacia
Lodgy
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Dacia Lodgy occasions en nieuwe Dacia Lodgy

De Dacia Lodgy is een 5-deurs MPV met zeven zitplaatsen van de Franse/Roemeense autoproducent Dacia , onderdeel van Renault . De Dacia Lodgy komt in 2012 op de markt. Dankzij zijn scherpe prijs en veel binnenruimte concurreert een nieuwe Dacia Lodgy veelal met occasions van andere merken.

Concurrenten van de Dacia Lodgy zijn onder meer de:

De Dacia Lodgy is verkrijgbaar met 1,2-liter en 1,6-liter benzinemotoren. Er is ook een versie met een 1,5-liter DCi-dieselmotor, maar die is als tweedehandse Dacia Lodgy zeldzaam. De Dacia Lodgy is ook te vinden met een af-fabriek gemonteerde LPG G3-installatie. Die vormt een goed alternatief voor de dieselmotor. Alle technologie is overigens afkomstig van Renault, het moederbedrijf van Dacia. Behalve de motoren zijn ook veel interieurdelen en het infotainmentsysteem terug te vinden in modellen van Renault.

Tweedehandse Dacia Lodgy MCV Stepway kopen

De Dacia Lodgy is in drie uitvoeringen verkrijgbaar: Ambiance, Prestige en Laureáte. De Ambiance is de voordeligste uitvoering, maar mist een aantal ‘essentiële’ zaken. Zo ontbreken bijvoorbeeld een radio, airconditioning en elektrisch bedienbare spiegels. Een Lodgy Prestige of Laureáte is completer uitgerust. De Dacia Lodgy onderscheidt zich met kunststof bumpers, spatbordverbreders en lichtmetalen wielen. Een infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen, airconditioning, mistlampen voor en elektrisch bedienbare buitenspiegels behoren eveneens tot de standaarduitrusting. De afkorting behoort toe aan een andere Dacia, de Dacia Logan MCV. Ook die Dacia heeft zeven zitplaatsen, maar is een stationwagen.

Dacia Lodgy uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen

In 2019 neemt Dacia in Nederland afscheid van de typebenaming Stepway. In plaats daarvan komt de Série Limitée Tech Road. Tot de uitrusting behoren onder meer: een infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen, airconditioning, digitale radio DAB+ en cruise control. Een Dacia Lodgy uit 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Dat is mede te danken aan de uitontwikkelde motorentechniek van Renault.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen