We hebben 51 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Volkswagen
Transporter
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Volkswagen Transporter occasions en nieuwe Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter van de Duitse autofabrikant is al jaren een van de populairste bestelauto’s van ons land. De Volkswagen Transporter is leverbaar in verschillende soorten en maten. Voorbeelden zijn met een laadbak, een verlengde laadruimte of met juist drie zitrijen voor personenvervoer. De eerste generatie Volkswagen Transporter - ook wel de T1 genoemd - beleeft zijn marktdebuut in 1950. De oorspronkelijke Transporter is een idee van wijlen Ben Pon, bekend van de Nederlandse Volkswagen-importeur Pon. De eerste Transporter is tot 1967 in productie. Het is het begin van een reeks van succesvolle Transporter-generaties met opeenvolgende generatiecodes: T2, T3, T4, T5 en T6. De zesde generatie Volkswagen Transport (T6) verschijnt in 2016 op de markt. Concurrenten van de Volkswagen Transporter zijn de:

Tweedehandse Volkswagen Transporter T1, T5, T6, dubbele cabine en camper

Populaire Transporter-generaties zijn de Volkswagen Transporter T1, T2, T5 en T6. De T1 wordt ook wel de 'Bulli' genoemd en onderscheidt zich door de gescheiden voorruit en neus met V-profiel. Een tweedehandse Volkswagen Transporter T1 is geliefd en waardevol. Ook een tweedehandse Volkswagen Transporter T5 en T6 zijn geliefd. Beide zijn ook geschikt als extra ruime gezinsauto. Er is keuze uit diverse uitvoeringen, zoals een Volkswagen Transporter met dubbele cabine of Volkswagen Transporter camper, de Volkswagen California. Andere varianten zijn de Caravalle (een shuttle voor professioneel personenvervoer) en de Multivan (combineert de ruimte van de Transporter met extra luxe).

Volkswagen Transporter uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen

Een tweedehandse Volkswagen Transporter uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen, is niet heel lastig, want het aanbod is reuze. Vrijwel alle Transporter-modellen zijn uitgerust met een turbodieselmotor, aangeduid met TDI, maar ook benzinemotoren komen voor, hetzij een stuk minder. De toevoeging 4Motion duidt op vierwielaandrijving. Schakelen kan met een handgeschakelde transmissie of automaat.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen