We hebben 144 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Volkswagen
Golf Sportsvan
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Volkswagen Golf Sportsvan occasions en nieuwe Volkswagen Golf Sportsvan

De Volkswagen Golf Sportsvan is een 5-deurs auto met hoge zit van de grote Duitse autoproducent Volkswagen . De Volkswagen Golf Sportsvan verschijnt in 2014 op de markt en is de opvolger van de Golf Plus. Ten opzichte van de gewone Golf is de Golf Sportsvan ruimer en praktischer. In 2019 verdwijnt de Golf Sportsvan van de markt.

De Golf Sportsvan deelt zijn platform en aandrijflijnen met de zevende generatie van de Volkswagen Golf. Dat betekent dat de Golf Sportsvan verkrijgbaar is met een benzine- dan wel een dieselmotor. In vergelijking tot de gewone Golf heeft de Golf Sportsvan een langere wielbasis, hogere zitpositie, grotere bagageruimte én een verschuifbare achterbank.

Concurrenten van de Volkswagen Golf Sportsvan zijn onder meer de:

Tweedehandse Volkswagen Golf Sportsvan TSI en Trendline

Binnen het aanbod jong gebruikte Volkswagens Golf Sportsvan zijn de benzineversies (TSI) in trek. Tot de standaarduitrusting van de Golf Sportsvan Easyline behoren onder meer elektrische bedienbare portierruiten voor en achter en airconditioning. Wie liever meer luxe wenst, kijkt uit naar een Trendline of Comfortline. De Highline is de meest luxe autovoering. Verder verschijnt er een aantal actiemodellen op de markt. Voorbeelden zijn de Golf Sportsvan Connected Series en Business Edition.

Volkswagen Golf Sportsvan automaat

Behalve een handgeschakelde 5- of 6-versnellingsbak verschijnen er van de Golf Sportsvan ook versies met een automaat op de markt: de zogenoemde DSG-transmissie. Deze automaat heeft een dubbele koppeling waardoor hij nauwelijks merkbaar schakelt. De DSG-automaat is in combinatie met een benzine- of dieselmotor verkrijgbaar.

Tweedehandse Volkswagen Golf Sportsvan handgeschakeld Tweedehandse Volkswagen Golf Sportsvan automaat

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen