We hebben 906 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Volkswagen
Elektriciteit
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Elektrische Volkswagen occasions en nieuwe elektrische Volkswagens

Volkswagen bestaat sinds 1937. Vandaag de dag is het Duitse merk een van de grotere ter wereld met een jaarlijkse verkoop van miljoenen auto’s en bedrijfswagens. Je kent Volkswagen vast en zeker van bekende modellen als de Golf, de Kever, Polo of de Transporter. Volkswagen gaat echter met de tijd mee en biedt inmiddels diverse volledig elektrische auto’s .

Wie in de markt is voor een elektrische auto kan dus ook bij Volkswagen terecht. Het merk is inmiddels een grote speler in de markt van elektrische auto’s. Sterker nog, met de ID.3 was Volkswagen een van de eerste automerken die een relatief betaalbare elektrische auto uitbracht met een behoorlijke actieradius. De Volkswagen ID.3 is bovendien volledig ontwikkeld als EV. De accu is in de bodem geïntegreerd wat meer interieurruimte oplevert.

Elektrische Volkswagen modellen

Inmiddels heeft Volkswagen een groot deel van haar modellengamma geëlektrificeerd. Je kan kiezen uit (plug-in) hybridetechniek of volledig elektrisch. Op viaBOVAG.nl staat een groot aanbod aan elektrische modellen van Volkswagen. De kleinste is de Volkswagen e-Up! , een auto die geschikt is voor voornamelijk stadsverkeer. De e-Up! heeft een actieradius van maximaal 160 kilometer. Daartegenover staan dan wel weer dat de kleine accu snel is op te laden. Toch liever een maatje groter en meer rijbereik? Dan is de Volkswagen e-Golf wellicht een optie voor je. Met meer ruimte en een actieradius van maximaal 230 kilometer is deze auto bruikbaarder voor langere stukken.

Sinds de lancering van het label ‘ID’ worden elektrische Volkswagens niet meer met ‘e-‘aangegeven. De ID-modellen zijn speciaal ontwikkeld als elektrische auto’s. Voorbeelden van modellen onder dit label zijn onder meer de middelgrote hatchback ID.3 , grote SUV ID.4 en coupe SUV ID.5 . Volkswagen wil de komende jaren naar vijf ID-modellen.

Elektrische Volkswagen Bus

Ken je hem nog, de Transporter T1? De iconische bestelbus uit de jaren vijftig van de vorige eeuw. De ‘hippiebus’ viel ontzettend goed in de smaak bij het publiek. Niet alleen vanwege zijn simpele vorm, maar ook door zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Vooral dat laatste maakte van de T1 een succesnummer. Bedrijven, particulieren en instanties zetten de Volkswagen T1 in als bedrijfswagen, pick-up, camper, foodtruck, ambulance. Je kan het zo gek niet bedenken of er werd wel een T1 voor gebruikt.

Nu, in de tijd dat emissievrij rijden belangrijker is dan ooit, heeft Volkswagen de looks van de T1 gekozen als inspiratie voor een elektrische bestelbus. De ID.Buzz , zoals de auto heet, is een elektrische Volkswagen bus die als bedrijfswagen en als personenbus gekocht kan worden. Geheel Met zijn retrostyling is de ID.Buzz een moderne versie van die iconische T1. De ID.Buzz beschikt over een 77 kWh accupakket, dat goed is voor zo’n 400 kilometer aan actieradius. Snelladen kan tot 170 kW, waarmee de ID.Buzz binnen 30 minuten van 5% naar 80% is op te laden. Bovendien beschikt de ID.Buzz over een maximaal trekgewicht van 1.000 kg. Het interieur van de bus is volledig naar eigen wens te configureren, zoals dat bij de T1 ook kon.

Populaire elektrische Volkswagen modellen

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen