We hebben 83 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Volkswagen
ID.5
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Volkswagen ID.5 occasions en nieuwe Volkswagen ID.5 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Volkswagen ID.5

De Volkswagen ID.5 is een volledig elektrische auto die is ontworpen om lange afstanden mee af te leggen. Hij heeft een actieradius tot 480 kilometer, wat betekent dat u ermee van stad naar stad kunt rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat hij zonder stroom komt te zitten. De ID.5 is ook uitgerust met een snellaadsysteem, wat betekent dat u hem in slechts 30 minuten kunt opladen. De auto heeft een gestroomlijnd en stijlvol ontwerp en is verkrijgbaar in een sedan- en een hatchbackversie.

De voordelen van de Volkswagen ID.5

De Volkswagen ID.5 is een nieuwe volledig elektrische auto van Volkswagen. Hij heeft een actieradius tot 480 km en kan in slechts 30 minuten tot 80% worden opgeladen. Hij heeft een gestroomlijnd, futuristisch design en zit boordevol innovatieve functies. De ID.5 is perfect voor stadsritten, en is perfect voor iedereen die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen.

Het verbruik van de Volkswagen ID.5

De Volkswagen ID.5 is een batterij-elektrische hatchback die voor het eerst werd onthuld in september 2019. Hij wordt aangedreven door een 168-pk (125 kW) motor en heeft een actieradius van maximaal 420 km op een enkele lading. De ID.5 kan worden opgeladen met behulp van verschillende methoden, waaronder een 150 kW snellaadsysteem dat in 30 minuten een lading van 80% kan leveren.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen