We hebben 185 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Subaru
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Subaru occasions en nieuwe Subaru bij viaBOVAG.nl

Subaru is in Nederland een automerk met een relatief klein marktaandeel. In de Alpenlanden kom je vaker een Subaru tegen. Dat komt omdat een Subaru bijna altijd standaard is uitgerust met 4x4-aandrijving. En dat is op besneeuwde wegen erg welkom.

Je kunt het Japanse Subaru omschrijven als een eigenzinnig merk. Dat het bijna al zijn modellen standaard uitrust met 4x4-aandrijving is al opvallend, maar er zijn meer eigenaardigheidjes. Zoals dat Subaru bijna altijd een boxermotor in zijn modellen toepast. Dit is een type motor waarbij de cilinders recht tegenover elkaar zijn gemonteerd in plaats van naast elkaar. Hierdoor is het motorblok veel minder hoog en kan het dieper onder de motorkap geplaatst worden. Uiteindelijk zorgt dit voor een lager zwaartepunt en een betere wegligging. De modellen van Subaru zijn sinds 1969 leverbaar in Nederland en staan sindsdien bekend om hun uitstekende betrouwbaarheid en lange levensduur.

Populaire Subaru modellen: Forester, Impreza en Outback

In Nederland zijn populaire Subaru modellen bijvoorbeeld de Subaru Forester , Subaru Impreza en Subaru Outback . De Subaru Forester komt in 1997 voor het eerst op de markt.

  • De Subaru Forester begint als 5-deurs met een hoge zit, een soort mix van een stationwagen en een SUV en altijd met 4x4-aandrijving. Inmiddels is de Forester uitgegroeid tot een volwaardige SUV.

  • De Subaru Impreza is wat traditioneler, een 4-deurs sedan of 5-deurs stationwagen (Plus). Autoliefhebbers smullen van de Impreza WRX, een op de rallysport gebaseerde sportversie met eerst 160 kW/218 pk en later als Impreza WRX STi zelfs met 221 kW/300 pk.

  • De Subaru Outback is een stoer uitziende stationwagen met boxermotoren die hoog op zijn wielen staat en voorzien is van allerlei beschermdelen rond de carrosserie.

Subaru Legacy, Subaru Trezia en Subaru XV

Subaru vervangt de hierboven genoemde Subaru Impreza in 2012 voor de Subaru XV . Een crossover en een échte Subaru want: eigenzinnig gelijnd, met 4x4-aandrijving en uitgerust met een boxermotor (benzine of diesel).

De Subaru Trezia is er alleen met voorwielaandrijving en daarmee een buitenbeentje in het Subaru-aanbod. De compacte 5-deurs auto is gebaseerd op de Toyota Verso-S en dus ook geen 100% Subaru.

De Subaru Legacy is dat wel, een 4-deurs sedan of 5-deurs stationwagen die in 1989 voor het eerst naar Nederland komt met onder de motorkap uitsluiten boxermotoren en met bijna altijd 4x4-aandrijving.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen