We hebben 6 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Subaru
Impreza
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Subaru Impreza occasions en nieuwe Subaru Impreza bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Subaru Impreza

De Subaru Impreza is een compacte auto die sinds 1992 in productie is. Hij is verkrijgbaar in zowel een vierdeurs sedan als een vijfdeurs hatchback. De Impreza wordt aangeboden met voorwielaandrijving of met vierwielaandrijving. Hij wordt aangedreven door verschillende motoren, waaronder een 2,0-liter boxermotor of een 2,5-liter boxermotor. De transmissie omvat een handgeschakelde vijfversnellingsbak of een automatische vierversnellingsbak .

De voordelen van de Subaru Impreza

De Subaru Impreza is een compacte auto die bestuurders veel te bieden heeft. Het is een veelzijdige auto die kan worden gebruikt voor zowel alledaagse ritten als voor meer avontuurlijke activiteiten. De Impreza staat bekend om zijn uitstekende veiligheidsvoorzieningen, waaronder stabiliteitscontrole en diverse airbags. De Impreza is ook zuinig in het verbruik, waardoor hij een goede keuze is voor bestuurders die op zoek zijn naar een kosteneffectieve optie. De Impreza is verkrijgbaar als sedan , stationwagen en als hatchback , zodat u de auto kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Hij is ook verkrijgbaar met een groot aantal verschillende motoren.

Het verbruik van de Subaru Impreza

De Subaru Impreza is een zuinige auto die weinig brandstof verbruikt. Hij is perfect voor lange ritten en woon-werkverkeer in de stad. De Impreza is ook milieuvriendelijk en heeft een lage uitstoot.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen