We hebben 28 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Subaru
Outback
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Subaru Outback occasions en nieuwe Subaru Outback bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Subaru Outback

De Subaru Outback is een veelzijdige, vierwielaangedreven wagen die alles goed doet. Hij heeft een ruim interieur met veel laadruimte, en zijn all-wheel-drive systeem zorgt voor een geweldige tractie in alle omstandigheden. De Outback is ook comfortabel en efficiënt, met een geweldig brandstofverbruik voor een wagen. Hij is verkrijgbaar met verschillende motoren, waaronder een krachtige zescilinderoptie, en hij wordt geleverd met een verscheidenheid aan functies die hem een geweldige keuze maken voor zowel alledaags rijden als weekendavonturen.

De voordelen van de Subaru Outback

De Subaru Outback is een veelzijdig voertuig dat perfect is voor zowel de stad als het platteland rijden. Hij heeft een ruim interieur dat comfortabel plaats biedt aan vijf passagiers, en de kofferbak is groot genoeg om bagage of apparatuur in op te bergen. De auto presteert ook uitstekend in alle weersomstandigheden, dankzij de standaard vierwielaandrijving. Hij kan gladde wegen en slecht weer met gemak aan, waardoor het een geweldige keuze is voor bestuurders die in gebieden wonen waar strenge winters voorkomen.

Het verbruik van de Subaru Outback

De Subaru Outback heeft een uitstekend brandstofverbruik, of u nu in de stad of op de snelweg rijdt. In de stad haalt de Outback 12 km/l, terwijl hij op de snelweg tot 15 km/l kan halen. De Outback is in staat om deze geweldige brandstofverbruik cijfers te bereiken dankzij zijn Boxer motor en Symmetrical All-Wheel Drive-systeem.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen