We hebben 74 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Subaru
Forester
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Subaru Forester occasions en nieuwe Subaru Forester bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Subaru Forester

De Subaru Forester is een populaire keuze voor bestuurders die een auto nodig hebben die zowel de stad als het buitenleven aankan. Hij is betrouwbaar, efficiënt en ruim genoeg om comfortabel plaats te bieden aan vijf passagiers. De Forester wordt standaard geleverd met vierwielaandrijving, waardoor het een goede keuze is voor degenen die vaak in gladde omstandigheden rijden. Hij heeft ook een aantal beschikbare veiligheidsvoorzieningen, waaronder een achteruitkijkcamera en EyeSight-technologie.

De voordelen van de Subaru Forester

De gloednieuwe Subaru Forester is de perfecte auto voor wie op zoek is naar een auto die betrouwbaar, efficiënt en comfortabel is. De Forester is voorzien van alle nieuwste functies en technologieën, en hij is perfect voor zowel stedelijk als landelijk rijden. De Forester is ook zeer geschikt voor gezinnen, omdat hij veel ruimte biedt voor passagiers en vracht.

Het verbruik van de Subaru Forester

De Subaru Forester is een betrouwbare auto die bekend staat om zijn brandstofefficiëntie. De Forester rijdt 11 km/l in de stad en 14 km/l op de snelweg. De auto heeft een 2.5-liter 4-cilinder motor die 170 pk en 236 Nm van het koppel maakt. De Forester is standaard voorzien van vierwielaandrijving, waardoor het een geweldige auto is voor winterse weersomstandigheden. De auto heeft ook een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een automatische transmissie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen