We hebben 7 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Renault
Master
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Renault Master occasions en nieuwe Renault Master bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Renault Master

De Renault Master is een lichte bedrijfswagen die sinds 1990 in productie is. Hij is verkrijgbaar in een groot aantal carrosserievarianten, waaronder bestelwagen, bestelwagen en minibus. De Master wordt aangedreven door een reeks dieselmotoren, met vermogens die variëren van 75 tot 180 pk. Hij beschikt over een handgeschakelde zesversnellingsbak en vierwielaandrijving. De Master is beschikbaar met korte en lange wielbasis en kan worden geconfigureerd voor maximaal negen passagiers.

De voordelen van de Renault Master

De Renault Master is een auto die perfect is voor zakelijke doeleinden. Het is comfortabel en efficiënt, en het heeft veel geweldige functies die het de perfecte keuze voor degenen die moeten krijgen rond de stad snel en gemakkelijk te maken. De Master heeft een groot interieur dat plaats biedt aan veel lading, en het heeft ook een krachtige motor die het gemakkelijk maakt om snel op snelheid te komen. Bovendien is de Master voorzien van een aantal geweldige veiligheidsvoorzieningen die u en uw passagiers veilig houden terwijl u onderweg bent.

Het verbruik van de Renault Master

De Renault Master is een bestelwagen met keuze uit twee dieselmotoren, die beide zeer zuinig zijn. De 2,3-liter motor levert 125 pk en een koppel van 290 Nm, terwijl de 2,5-liter motor 155 pk en een koppel van 360 Nm levert. Beide motoren zijn gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak, wat bijdraagt aan een zuinig brandstofverbruik, waarbij de 2,3-liter motor een indrukwekkende 16,4 km/l in de gecombineerde cyclus oplevert en de 2,5-liter motor een indrukwekkende 15,6 km/l.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen