We hebben 19 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Renault
Trafic
Basisgegevens
Brandstof
Staat
EV/Hybride eigenschappen
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Renault Trafic occasions en nieuwe Renault Trafic

De Renault Trafic is een bedrijfswagen in de klasse tot 3,5 ton, die al sinds de jaren 80 te koop is. De Renault Trafic is ook te vinden als personenbus met plaats voor negen inzittenden.

Door fusies en samenwerkingsverbanden met andere merken is de eerste generatie Trafic ook geleverd als Opel Arena en Chevrolet Trafic. In India is het model uit de jaren 80 nog steeds nieuw te koop als Tata Winger!

Concurrenten van de Renault Trafic zijn onder meer de:

Tweedehandse Renault Trafic kopen

In 2001 introduceert Renault de tweede generatie Trafic. Die is ontwikkeld met Opel. Een tweedehandse Renault Trafic is beschikbaar in verschillende varianten. Voorbeelden zijn een gesloten bestelwagen, dubbele cabine, 9-zits personenbus (Trafic Passenger ) en platformcabine voor verschillende soorten opbouw. Afhankelijk van de carrosserievariant is een tweedehandse Renault Trafic beschikbaar met de keuze uit twee lengte- en hoogtevarianten. De gesloten bestelwagen L1 biedt een laadlengte van 2,4 meter, de L2 een lengte van 2,8 meter. In Nederland wordt de Trafic uitsluitend aangeboden met dieselmotoren, gekoppeld aan een handbediende of automatische versnellingsbak. Vanaf 2019 levert Renault de Trafic alleen met een 1.6 of 2.0 liter turbodieselmotor. De vermogens lopen uiteen van 70 kW/95 pk tot en met 125 kW/170 pk.

Renault Trafic met dubbele cabine

De Renault Trafic met dubbele cabine is beschikbaar in twee lengtevarianten en met vijf of zes zitplaatsen. De L1 heeft een laadvolume van 3,2 kubieke meter en de L2 combineert veel zitruimte met een laadinhoud van 4,0 m3. Een schuifdeur aan de rechterzijde is standaard, maar er zijn ook tweedehands exemplaren beschikbaar met een schuifdeur aan weerszijden. De Renault Trafic met dubbele cabine is beschikbaar in vier uitvoeringen waarvan de Générique en Comfort het meeste voorkomen. De uitvoeringen Luxe en de speciale, gelimiteerde Formula Edition onderscheiden zich door een extra luxe en sportieve uitstraling.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen