We hebben 187 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Opel
Insignia
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Opel Insignia occasions en nieuwe Opel Insignia

De Opel Insignia is een 4-deurs sedan, 5-deurs hatchback of 5-deurs stationwagen uit de hogere middenklasse van de Duitse autoproducent Opel . In 2008 neemt de Opel Insignia het stokje over van de in Nederland populaire Opel Vectra . De Opel Insignia is een forse auto. De tweede generatie van de Opel Insignia (2017) kan zich qua formaat meten met auto’s in een hogere klasse. De Opel Insignia Sports Tourer (de stationwagen) is bijvoorbeeld bijna vijf meter lang (4.986 mm). De Opel Insignia biedt genoeg beenruimte achterin en een flinke bagageruimte en is daarom uitermate geschikt als gezinsauto. Concurrenten van de Opel Insignia zijn onder meer de:

Tweedehandse Opel Insignia GSi, OPC, Tourer, Grand Sport, Sports en Station

Opel gebruikt de afkorting GSi voor zijn sportievere modellen zoals vroeger de legendarische Opel Kadett GSi en Opel Corsa GSi. De afkorting staat voor Grand Sport injection. De Opel Insignia GSi is uitgerust met een 2,0-liter turbobenzinemotor met 191 kW/260 pk of een 2,0-liter dieselmotor met zelfs twee turbo’s (154 kW/210 pk). De Opel Insignia OPC met een 2,8-liter V6 van de eerste generatie levert maar liefst 239 kW/325 pk! De 5-deurs hatchback van de tweede generatie noemt Opel ‘Grand Sport’. Van deze generatie bestaat geen sedan. De station noemt Opel Sports Tourer. De Opel Insignia Country Tourer is een opgehoogde, stoerdere versie hiervan.

Opel Insignia uit 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 kopen

De Opel Insignia valt op door technische bijzonderheden. Een aantal versies heeft bijvoorbeeld elektrisch verstelbare voorstoelen met verwarming, stoelventilatie en zelfs massage. Ook koplampen met LED Matrix-verlichting met 16 individuele LED-units per koplamp behoren tot de mogelijkheden. Opel levert ook de Insignia Sports Tourer met de nieuwste technologie op het gebied van assistentie, comfort en veiligheid.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen