We hebben 1.126 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Toyota
Yaris
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Toyota Yaris occasions en nieuwe Toyota Yaris bij viaBOVAG.nl

De Toyota Yaris is een compacte 3- of 5-deurs auto met achterklep. De Toyota Yaris is een maatje groter dan een stadsauto; vier volwassenen kunnen prima zitten en een vijfde kan ook nog wel mee. De Japanse producent Toyota produceert de auto die voor het eerst in 1999 op de markt komt.

De Toyota Yaris volgt in 1999 de Toyota Starlet op. De Toyota Yaris blijkt een schot in de roos; een jaar later roept een jury van autojournalisten de Toyota Yaris uit tot Europese Auto van het Jaar. De Toyota Yaris is hiermee de tweede Japanse auto die dit sinds het begin van de Europese verkiezing in 1964 gelukt is (de Nissan Micra wint in 1993). In 2005 verschijnt de tweede generatie Toyota Yaris en in 2011 de derde. Deze Toyota Yaris is er ook als hybride auto.

Concurrenten van de Toyota Yaris zijn de:

Tweedehandse Toyota Yaris Hybrid

De Toyota Yaris Hybrid komt in 2012 op de markt. Hij is vooral onder Nederlandse leaserijders populair vanwege een belastingvoordeel (lagere bijtelling). Het aanbod aan een tweedehandse Toyota Yaris Hybrid is dan ook relatief groot. De hybride aandrijflijn bestaat uit een 1,5-liter benzinemotor, een elektromotor en een traploze automaat (CVT, Continu Variabele Transmissie). Laden doet de auto zelf, bijvoorbeeld als je remt. Een verbruik van 1 op 20 gemiddeld is zeer zeker mogelijk. Een tweedehands Toyota Yaris Hybrid is ook gewild vanwege zijn betrouwbaarheid. De prijs van een tweedehandse Toyota Yaris wil dan ook nog wel eens hoger zijn dan je wellicht verwacht. De Toyota Yaris is er ook als benzine uitvoering. Een Yaris diesel uitvoering komt maar sporadisch voor.

Toyota Yaris automaat en handgeschakeld

Een Toyota Yaris Hybrid is altijd uitgerust met een automaat. Maar ook de Toyota Yaris benzine is soms uitgerust zijn met een automaat, in de meeste gevallen eveneens een CVT. Een Yaris handgeschakeld is uitgerust met een 5- of 6-bak, bijvoorbeeld de Yaris 1.5 VVT-i.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen