We hebben 3.632 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Nissan
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Nissan occasions en nieuwe Nissan bij viaBOVAG.nl

Nissan is een autoproducent en multinational uit Japan die vroeger in Nederland auto’s verkocht onder de naam Datsun. Nissan is in 1933 opgericht. Samen met Mitsubishi en het Franse Renault vormen de drie bedrijven de Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance. De alliantie behoort tot de grootste autoproducenten ter wereld. Concurrenten van Nissan zijn onder meer: Volkswagen , Ford, Hyundai, Toyota, Peugeot en Mazda.

Populaire Nissan modellen: Qashqai, Micra, Juke, Leaf, X-Trail, Note en 350Z

Nissan heeft een zeer uitgebreid modellengamma. Nissan biedt bijvoorbeeld de compacte Micra aan, maar heeft ook de grote SUV X-Trail. Er zijn talrijke populaire modellen om uit te kiezen. De Nissan Micra is een 5-deurs hatchback, vergelijkbaar met de Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Seat Ibiza en Citroën C3. De Nissan Juke is een compacte en opvallend gelijnde crossover en de Nissan Qashqai een grotere crossover. De Nissan Leaf is een volledig elektrische auto en de Nissan Skyline en 350Z zijn pure sportauto’s. Populaire Nissan modellen zijn:

Tweedehandse Nissan kopen

Nissan is een populair merk bij viaBOVAG.nl. Het aanbod van gebruikte exemplaren is groot en Nissan is een betrouwbare keuze. Vooral de SUV /crossover-modellen van Nissan, zoals de JUKE en Qashqai, zijn erg populair. De Nissan Leaf is een van de bestverkochte elektrische auto’s. In het verleden verkocht Nissan ook auto’s onder de merknaam Datsun. Onder de merknaam Infiniti produceert Nissan auto’s in het luxe segment. Een concurrent van Infiniti is het luxemerk van Toyota: Lexus.

Elektrische modellen van Nissan

Op zoek naar een Nissan zonder in een keer een groot bedrag neer te leggen? Bekijk het aanbod Nissan private lease auto's en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen