We hebben 18 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Honda
E
Basisgegevens
Brandstof
Staat
EV/Hybride eigenschappen
Plugin Hybride
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Honda E occasions en nieuwe Honda E bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Honda E

De Honda E is een kleine elektrische auto die plaats biedt aan vier passagiers. Hij heeft een actieradius van 160 km en een topsnelheid van 136 km per uur. De Honda E is uitgerust met een 20 kWh batterij en een enkele motor. Hij heeft een snelheid van 0-100 km/u van 9,0 seconden.

De voordelen van de Honda E

De Honda E is een vijfdeurs elektrisch aangedreven hatchback die plaats biedt aan vijf passagiers. Hij heeft een actieradius van 160 km en een topsnelheid van 90 km/u. De E is uitgerust met een hoogrendement elektromotor, een lithium-ion batterij en een regeneratief remsysteem. De Honda E biedt veel voordelen ten opzichte van andere soorten auto's.

Ten eerste is de Honda E milieuvriendelijk. Hij stoot geen vervuilende stoffen uit, en zijn lithium-ion batterij kan worden gerecycled. Ten tweede is de Honda E zuinig in het gebruik. Het heeft een actieradius van 160 km.

Het verbruik van de Honda E

De Honda E is een benzine-elektrische hybride auto met een brandstofverbruik tot 48 km/l. Hij heeft een 1,5-liter viercilindermotor met Atkinson-cyclus en een krachtige elektromotor die samenwerken voor een uitstekend vermogen en een laag brandstofverbruik. De Honda E is ook uitgerust met een snellaadpoort waarmee de batterij in slechts 30 minuten kan worden opgeladen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen