We hebben 76 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Honda
Civic
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Honda Civic occasions en nieuwe Honda Civic

De Honda Civic van de Japanse autoproducent Honda kent vele gedaanten. Sinds de eerste Honda Civic uit 1972 is de auto leverbaar geweest als 3- of 5-deurs hatchback, 4-deurs sedan, 5-deurs stationwagen, 3- of 2-deurs coupé en zelfs als 5-deurs MPV, de Civic Shuttle. Wat al deze modellen gemeen hebben, is dat ze heel betrouwbaar zijn.

De eerste Honda Civic komt in 1972 op de markt. Het kleine 3-deurs wagentje is qua afmetingen vergelijkbaar met de Britse Mini en wordt al snel erg populair. De Civic kent sindsdien legio modelgeneraties. Doordat de Honda Civic later ook als stationwagen, coupé en sedan leverbaar is en het model in de loop der jaren groter is geworden, vind je nu Honda Civic occasions van uiteenlopende formaten en leeftijden. In 2015 introduceert Honda de tiende generatie, leverbaar als 5-deurs hatchback, 4-deurs sedan of 5-deurs stationwagen. Het drukke design is typisch Japans en smaakgevoelig. De kwaliteit is boven elke twijfel verheven.

Concurrenten van de Honda Civic zijn onder meer de:

Tweedehandse Honda Civic Type R, Tourer of Hybrid kopen

De stationwagen van de Honda Civic heet Tourer. Deze Honda stationwagen biedt extra bagageruimte en is daarmee de meest praktische uitvoering van de Honda Civic. Voor de sportieve rijder is er de Civic Type R, een sportuitvoering die inmiddels een bijna legendarische status heeft opgebouwd. Aan de andere kant van het spectrum staat de Hybrid Civic Hybrid. Deze uitvoering is dankzij de ondersteuning van een elektromotor zeer zuinig.

Honda Civic uit 2016, 2017, 2019 kopen

De jong gebruikte of zelfs bijna nieuwe exemplaren van de Honda Civic zijn van de tiende generatie. Ook van deze generatie bestaat een ultra-sportieve Civic Type-R met maar liefst 253 kW/320 pk. Ook van deze bijna nieuwe exemplaren van de Honda Civic is een ruim aanbod beschikbaar, waarbij de hatchback duidelijk het populairst is.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen