We hebben 656 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Honda
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Honda occasions en nieuwe Honda bij viaBOVAG.nl

Honda bestaat sinds 1946. Het Japanse merk is groot geworden door de productie van motorfietsen. In 1963 brengt Honda zijn eerste auto uit, de Honda T360, een kleine pick-up met open laadbakje, bedoeld voor Japan. Bekende Honda-modellen wereldwijd zijn de Civic, Jazz en Accord. De Honda S2000 en NSX zijn pure sportauto’s.

Populaire Honda-modellen: Civic, Accord, CR-V, CR-Z, HR-V, Insight, Jazz en S2000

Honda-modellen staan bekend om hun betrouwbaarheid en innovatieve technologie. Populaire Honda-modellen zijn:

Er zijn ook diverse Honda SUV-modellen. Voorbeelden zijn de Honda HR-V en CR-V . Honda heeft een sportief imago dankzij de snelle Civic Type R , sportcoupé CRX, roadster S2000 en supersportauto NSX. In 2010 introduceert Honda de CR-Z . Die combineert een sportief uiterlijk met een hybride aandrijflijn. Concurrenten van Honda zijn: Toyota, Mazda, Nissan, Hyundai, Kia, Renault, Opel en Volkswagen.

Hybride en elektrische Honda-modellen

Honda focust zich sinds de jaren negentig op alternatieve aandrijfvormen zoals hybride, batterij-elektrisch en waterstof.

Honda-modellen met een hybride aandrijflijn zijn:

Honda waterstofauto

Honda is in 2008 een van de eerste autofabrikanten die een waterstofauto uitbrengt, de FCX Clarity. Honda verkoopt de auto uitsluitend in de Amerikaanse staat Californië waar een goede infrastructuur voor waterstofauto’s is. Honda richt zich verder op volledig elektrische auto’s . In 2020 verschijnt de volledig elektrische Honda e op de markt. Een compacte stadsauto met een actieradius van ongeveer 200 kilometer. Het uiterlijk grijpt terug op klassieke Honda-modellen.

Behalve auto’s verkoopt Honda scheepsmotoren, grasmaaiers, industriële motoren en motorfietsen. Honda is een van de grootste motor- en motorfietsfabrikanten ter wereld.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen