We hebben 146 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Honda
Jazz
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Honda Jazz occasions en nieuwe Honda Jazz

De Honda Jazz begint in de jaren 80 zijn leven als kleine 3-deurs hatchback. Vanaf 2002 is de Honda Jazz een 5-deurs hatchback met trekjes van een MPV. Laat je niet misleiden door het ietwat kleurloze uiterlijk, vanbinnen is de Honda Jazz juist heel verrassend.

De Honda Jazz van de Japanse autofabrikant Honda komt in 1983 op de markt. Een vrolijk gelijnd wagentje met ronde koplampjes. Deze Honda Jazz kom je als tweedehandse auto nog maar weinig tegen. En als je een goed exemplaar vindt, is-ie vaak niet goedkoop. In 1986 is het over en uit voor de Honda Jazz. Pas in 2002 komt de tweede generatie op de markt. Inmiddels een 5-deurs hatchback. Compact maar opvallend ruim vanbinnen. Bijzonder zijn de ‘Magic Seats’. Je kunt de zitting van de in delen neerklapbare achterbank tegen de rugleuning opklappen. Op die manier kun je pal achter de voorstoelen een grote kamerplant of televisie rechtop vervoeren. En ook een fiets gaat gemakkelijk mee. Het is een unieke eigenschap van de Honda Jazz.

Concurrenten van de Honda Jazz zijn onder meer de:

Tweedehandse Honda Jazz kopen

Wie een tweedehandse Honda Jazz wil kopen, heeft de keuze uit verschillende generaties. Na de tweede generatie in 2002 volgt in 2008 de derde generatie. Die wordt in 2015 opgevolgd door de vierde generatie. De ‘magische stoelen’ zijn altijd gebleven. De Honda Jazz is er alleen als benzineauto, een diesel is er niet. Vermogens lopen uiteen van 57 kW/78 pk tot en met 96 kW/130 pk. De Honda Jazz staat verder bekend als zeer betrouwbaar.

Honda Jazz Hybrid, Automaat en uitvoeringen uit 2019, 2020

De vierde generatie Honda Jazz is er ook als Hybrid (benzine/elektrisch) met 75 kW/102 pk. De elektromotor assisteert hierbij de benzinemotor, bijvoorbeeld tijdens het versnellen. De Honda Jazz Hybrid kan niet alleen op zijn elektromotor rijden, maar rijdt desondanks gemakkelijk 1 op 20 gemiddeld. Een automaat is standaard. In de herfst van 2019 stelt Honda de nieuwe Jazz voor. Komt in 2020 alleen als Hybrid op de markt, inclusief ‘Magic Seats’.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen