We hebben 10 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Honda
E
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Honda E occasions en nieuwe Honda E bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Honda E

De Honda E is een kleine elektrische auto die plaats biedt aan vier passagiers. Hij heeft een actieradius van 160 km en een topsnelheid van 136 km per uur. De Honda E is uitgerust met een 20 kWh batterij en een enkele motor. Hij heeft een snelheid van 0-100 km/u van 9,0 seconden.

De voordelen van de Honda E

De Honda E is een vijfdeurs elektrisch aangedreven hatchback die plaats biedt aan vijf passagiers. Hij heeft een actieradius van 160 km en een topsnelheid van 90 km/u. De E is uitgerust met een hoogrendement elektromotor, een lithium-ion batterij en een regeneratief remsysteem. De Honda E biedt veel voordelen ten opzichte van andere soorten auto's.

Ten eerste is de Honda E milieuvriendelijk. Hij stoot geen vervuilende stoffen uit, en zijn lithium-ion batterij kan worden gerecycled. Ten tweede is de Honda E zuinig in het gebruik. Het heeft een actieradius van 160 km.

Het verbruik van de Honda E

De Honda E is een benzine-elektrische hybride auto met een brandstofverbruik tot 48 km/l. Hij heeft een 1,5-liter viercilindermotor met Atkinson-cyclus en een krachtige elektromotor die samenwerken voor een uitstekend vermogen en een laag brandstofverbruik. De Honda E is ook uitgerust met een snellaadpoort waarmee de batterij in slechts 30 minuten kan worden opgeladen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen