We hebben 95 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Honda
CR-V
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Honda CR-V occasions en nieuwe Honda CR-V

De Honda CR-V is een 5-deurs SUV in de middenklasse van het Japanse automerk Honda . De Honda CR-V is leverbaar met vijf of (vanaf 2018) zeven zitplaatsen. De Honda CR-V is geliefd vanwege zijn ruime interieur, het gebruiksgemak en de betrouwbare techniek. Honda introduceert de CR-V in 1995. De eerste generatie is van 1995 tot 2001 in productie en is eenvoudig te herkennen aan het reservewiel op de achterklep. Dat kenmerk blijft behouden bij de tweede generatie van de Honda CR-V (2001 tot 2006). Honda gooit het met de derde generatie CR-V – gebouwd van 2006 tot 2011 – over een andere boeg. Die SUV wordt hoger in de markt geplaatst, biedt meer ruimte en uitrusting en het reservewiel op de achterklep verdwijnt. Aan die strategie houdt Honda vast met de vierde generatie (2011-2016) en vijfde generatie (geïntroduceerd in november 2016). Concurrenten van de Honda CR-V zijn onder meer de:

Tweedehandse Honda CR-V Hybrid kopen

De vijfde generatie Honda CR-V is er ook als extra zuinige CR-V Hybrid. Die variant is uitgerust met een 2,0-liter benzinemotor plus twee elektromotoren. Dit zogeheten intelligente Multi-Mode Drive-systeem (i-MMD) zorgt ervoor dat de auto zijn energie altijd zo efficiënt mogelijk gebruikt. Een ander voordeel: de standaard automaat zorgt voor extra comfort. Online staan er diverse tweedehandse exemplaren van de Honda CR-V Hybrid te koop, maar je vindt ook CR-V’s met een conventionele benzine- of dieselmotor met een handbak of automaat.

Honda CR-V uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen

Een jong gebruikte Honda CR-V uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen is geen lastige opgave. Het aanbod is reuze. Versies van recente bouwjaren hebben extra veiligheidssystemen aan boord, bieden meer luxe en comfort en hebben een zuinigere aandrijflijn met voorwielaandrijving of vierwielaandrijving.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen