We hebben 1 auto voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Honda
Accord
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Honda Accord occasions en nieuwe Honda Accord bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Honda Accord

De Honda Accord is een middelgrote auto geproduceerd door Honda. Hij werd voor het eerst gelanceerd in 1976 als een tweedeurs hatchback, en is sindsdien geproduceerd in zowel sedan en stationwagen carrosseriestijlen. De Accord wordt sinds 1976 in Japan geproduceerd, en sinds 1982 in de Verenigde Staten. Het is momenteel Honda's grootste auto, en is beschikbaar in zowel voor-en vierwielaandrijving configuraties. De Accord is al zestien jaar op rij de best verkochte auto in de Verenigde Staten, tot en met 2018.

De voordelen van de Honda Accord

De Honda Accord is een auto die al vele jaren bestaat en is een van de meest populaire auto's op de markt. De Accord staat bekend om zijn betrouwbaarheid, brandstofefficiëntie, en comfortabele rit. De Accord is ook een geweldige auto voor gezinnen, omdat hij veel ruimte biedt en functies heeft die hem veilig en gemakkelijk te besturen maken. De Accord is volledig opnieuw ontworpen voor het modeljaar 2018, en hij is nu nog indrukwekkender dan ooit tevoren. De nieuwe Accord wordt geleverd met een verscheidenheid aan motoropties, waaronder een zuinige hybride.

Het verbruik van de Honda Accord

De Honda Accord is een benzine-aangedreven auto met een brandstofverbruik van ongeveer 17 km/l. Het is een vierdeurs sedan die comfortabel plaats biedt aan vijf personen en een goede hoeveelheid bergruimte heeft. De Accord is ook een relatief veilige auto, met airbags, antiblokkeerremmen en stabiliteitscontrole allemaal standaard functies. Het is niet de meest opwindende auto om in te rijden, maar hij is perfect voor lange ritten of familie-uitstapjes.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen