We hebben 139 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Smart
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Smart occasions en nieuwe Smart bij viaBOVAG.nl

Smart is een automerk van het Duitse concern Daimler AG dat ook het luxemerk Mercedes-Benz voert. smart is in 1994 opgericht en begonnen als een samenwerking tussen Mercedes-Benz en het Zwitserse horlogebedrijf Swatch. Smart richt zich op het produceren van compacte stadsauto’s, zoals de Smart Fortwo die geschikt is voor 2 personen.

In het verleden bouwde Smart ook een roadster en roadster coupé, beide eveneens geschikt voor maximaal 2 personen. De enige Smart waar meer personen in kunnen, is de 4-persoons Smart Forfour. Vanaf 2019 verkoopt Smart in Nederland alleen nog volledig elektrische modellen. Het merk heeft hiermee een tamelijk bijzondere positie op de markt. Zover je van echte concurrentie kunt spreken, is die van de kleine modellen van onder meer de volgende merken: Kia, Hyundai, Toyota, Peugeot en SEAT.

Populaire Smart-modellen: Forfour, Fortwo en City-Coupé

Populaire modellen van Smart zijn de Forfour, Fortwo en de City-Coupé, het eerste model van Smart. De Smart Fortwo en Forfour zijn de bekendste modellen. De Fortwo is slechts 2,7 meter lang, en 1,56 meter breed. De Smart Fortwo kom je daarom in sommige grote steden vaak tegen, zoals Rome en Parijs, waar hij vaak haaks, met de achterkant tegen de stoeprand geparkeerd staat. Hij is enigszins vergelijkbaar met de Peugeot 107, Hyundai i10, Volkswagen up!, Skoda Citigo en Citroën C1, al kunnen hier wel 4 personen in. De meest voorkomende Smart occasions zijn

Elektrische Smart auto

Vanaf 2019 verkoopt smart in Nederland alleen nog volledig elektrische modellen:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen