We hebben 47 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Smart
Forfour
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Smart Forfour occasions en nieuwe Smart Forfour bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Smart Forfour

De Smart Forfour is een kleine auto op stadsformaat die perfect is om door de stad te scheuren. Hij heeft een pittige motor waarmee u zich gemakkelijk verplaatst, en dankzij de hatchback kunt u al uw boodschappen of bagage gemakkelijk achterin kwijt. De Smart Forfour is ook ongelooflijk zuinig met brandstof , dus u kunt geld besparen op uw brandstofrekening. Bovendien is er ook een elektrische variant van de Smart Forfour te verkrijgen. Daarnaast wordt hij geleverd met een reeks geweldige functies die het rijden een makkie maken, zoals airconditioning en parkeersensoren. Dus als u op zoek bent naar een kleine auto die perfect is om drukke straten in de stad te trotseren, dan is de Smart Forfour de perfecte keuze.

De voordelen van de Smart Forfour

De Smart Forfour is een kleine, efficiënte auto die veel waar voor zijn geld biedt. Hij is perfect voor in de stad, omdat hij gemakkelijk te parkeren is en een laag brandstofverbruik heeft. De Smart Forfour is ook verrassend ruim van binnen, waardoor het een geweldige keuze is voor gezinnen of iedereen die veel lading moet vervoeren. Hij zit ook boordevol functies, zoals airconditioning, cruise control en een cd-speler.

Het verbruik van de Smart Forfour

De Smart Forfour is een zuinige auto die veel brandstof verbruikt. Hij heeft een 1.0 liter motor met turbocharger en is beschikbaar met zowel automaat als een handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze auto is perfect voor in de stad, omdat hij klein en makkelijk te parkeren is. De Smart Forfour heeft ook een lage emissiewaarde, waardoor het een milieuvriendelijke optie is.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen