We hebben 158 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Seat
Tarraco
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Seat Tarraco occasions en nieuwe Seat Tarraco bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Seat Tarraco

De Seat Tarraco is een auto die is ontworpen voor gebruik op de weg. Hij heeft een comfortabel interieur, met veel beenruimte en hoofdruimte voor zowel de bestuurder als de passagiers. De stoelen zijn ook verstelbaar, zodat u de perfecte rijpositie kunt vinden. De auto heeft een aantal veiligheidsvoorzieningen, waaronder airbags en een stabiliteitscontrolesysteem, om u veilig op weg te helpen. Hij heeft ook een aantal gemaksfuncties, zoals een infotainmentsysteem met Bluetooth-verbinding en een USB-poort, zodat u onderweg verbonden kunt blijven.

De voordelen van de Seat Tarraco

De Seat Tarraco is een nieuw automodel dat in 2019 werd uitgebracht. De Seat Tarraco is verkrijgbaar als zowel vijf - als zevenzits SUV die veel waar voor zijn geld biedt. De Seat Tarraco is een betrouwbare auto die perfect is voor lange reizen. Het heeft een indrukwekkend brandstofverbruik, en het is ook zeer comfortabel om te rijden. De Seat Tarraco wordt geleverd met een hele reeks van functies, waaronder climate control, cruise control, en parkeersensoren. Hij is ook uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologie, waardoor het een zeer veilige auto is om in te rijden.

Het verbruik van de Seat Tarraco

De Seat Tarraco is een nieuwe SUV van de Spaanse autofabrikant die is ontworpen om zuinig te zijn. De SUV heeft ook een start/stop-systeem dat helpt om brandstof te besparen wanneer het voertuig stilstaat voor een rood licht of in het verkeer. De Tarraco heeft ook een automatische transmissie die helpt om het brandstofverbruik te verbeteren.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen