We hebben 6 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Seat
Altea
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Seat Altea occasions en nieuwe Seat Altea bij viaBOVAG.nl

Zoek je een MPV met een sportief uiterlijk? Kijk dan uit naar de Seat Altea. De Spaanse gezinsauto is er in diverse varianten. In dit blog lees je alles wat je moet weten over de Seat Altea.

De Seat Altea was tussen 2004 en 2015 leverbaar. De carrosserie houdt het midden tussen een stationwagon en een MPV. De 4,28 meter lange Altea biedt vijf zitplaatsen en 409 liter bagageruimte. Wie meer nodig heeft, moet op zoek naar de Altea XL . Die is namelijk 18,7 centimeter langer en heeft een bagageruimte van 635 liter. Mocht je een derde zitrij verwachten, dan moeten we je teleurstellen. Zowel de Altea als de Altea XL bieden niet meer dan vijf zitplaatsen.

Tweedehandse Seat Altea kopen

De Seat Altea is met veel motorvarianten geleverd. De MPV is er met een 1,2-, 1,4-, 1,6- en 2,0-liter benzinemotor en vermogens van 63 tot 155 kW (86 tot 211 pk). De 1,2-liter benzinemotor mag een geremde aanhanger van 1.200 kilogram trekken. De 1,8- en 2,0-literversies mogen een geremde aanhanger van 1.400 kilogram trekken. Voor wie veel kilometers rijdt, is de Altea er ook met een 1,6-, 1,9- en 2,0-liter TDI-dieselmotor . Vermogens variëren van 66 tot 125 kW (90 tot 170 pk).

Seat Altea Reference, Businessline, Chillout en Freetrack

De standaarduitvoering Reference is uitgerust met cruisecontrol, elektrisch bedienbare zijruiten vóór, centrale vergrendeling met afstandsbediening en zes airbags. Van de Altea zijn ook diverse actiemodellen uitgebracht, zoals de Businessline en Chill Out , die van een veel rijkere uitrusting zijn voorzien. Sportieve rijders kunnen op zoek naar de Altea Freetrack met afwijkende bumpers, een krachtige motor en sportstoelen. Liever een stoere, terreinwaardige uitstraling? Kijk dan uit naar de Altea XL Freetrack.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen