We hebben 383 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Seat
Arona
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Seat Arona nieuw of occasion

De Seat Arona is een compacte vijfdeurs SUV in de middenklasse van de Spaanse autofabrikant Seat, onderdeel van het Duitse Volkswagen-concern. De Seat Arona komt in 2017 op de markt. De Seat Arona (niet te verwarren met de Seat Arosa, een stadsautootje uit eind jaren 90, gebaseerd op de net zo kleine Volkswagen Lupo ) komt in 2017 op de markt. Het is de kleinste SUV van Seat. De SUV’s Ateca en Taracco zijn groter en ruimer. Concurrenten van de Seat Arona zijn:

De Seat Arona is leverbaar met keuze uit meerdere benzine - en dieselmotoren: een 1.0 TSI (benzine) met 70 kW/95 pk of 85 kW/115 pk, een 1.5 TSI met 110 kW/150 pk (Arona FR) en een 1.6 TDI (diesel) met 70 kW/95 pk of 85 kW/115 pk. Seat heeft de Arona tijdelijk ook met een aardgas/benzinemotor geleverd, de Arona 1.0 TGI.

Seat Arona automaat en handgeschakeld

Een Seat Arona handgeschakeld is standaard uitgerust met een handmatig te bedienen vijfversnellingsbak (1.0 met 70 kW/95 pk) of zesbak (overige motoren). Een Seat Arona automaat is voorzien van een 7-trapsautomaat met dubbele koppeling voor soepeler opschakelen. Die is te vinden in de sterkste 1.0 TSI en in de minst sterke 1.6 TDI. De Seat Arona biedt plaats aan vier tot vijf inzittenden. De bagageruimte bedraagt 400 liter. Die is uit te breiden naar 1.280 liter door de achterbank neer te klappen.

Andere Seat modellen: Seat Ibiza, Seat Ateca en Seat Leon

Seat heeft ook andere modellen, waaronder de eerdergenoemde Seat Ateca . De Seat Ibiza maakt al sinds de jaren 80 deel uit van het gamma. Tegenwoordig is het een vlot gelijnde en moderne vijfdeurs hatchback, qua maatvoering vergelijkbaar met de Volkswagen Polo . Ook de Seat Leon draait al een tijdje mee in het aanbod. De middenklasser komt eind jaren 90 op de markt. De nieuwste generatie komt in 2020 op de markt, als sportief gelijnde vijfdeurs hatchback en stationwagen (Sportstourer).

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen