We hebben 642 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Seat
Ibiza
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Seat Ibiza occasions en nieuwe Seat Ibiza bij viaBOVAG.nl

Ibiza: zon, zee, strand én… Seat. Jawel: de naam van het Spaanse vakantie-eiland wordt sinds 1984 ook gebruikt voor een model van de eveneens Spaanse autofabrikant Seat . De Seat Ibiza kan gezien worden als de warmbloedige neef van de nuchtere Duitse Volkswagen Polo en no-nonsense Tsjechische Skoda Fabia. De Seat Ibiza is als het om verkoopaantallen gaat misschien wel het belangrijkste model van Seat. En door die populariteit is het aanbod van een tweedehandse Seat Ibiza bovengemiddeld groot. De Seat Ibiza is een 3- of 5-deurs hatchback in de compacte middenklasse. Verder kun je de Seat Ibiza ook vinden als compacte stationwagen die Seat aanduidt als ST. Concurrenten van de Seat Ibiza zijn de:

Tweedehandse Seat Ibiza FR, Cupra, ST, Station, 6J en 6L

Als je een tweedehandse Seat Ibiza zoekt, heb je veel keuze. De sportiefste Seat Ibiza is de Cupra. Die rappe uitvoering combineert veel vermogen met een sportief rijgedrag. De Seat Ibiza ST is een compacte stationwagen met meer bagageruimte dan de hatchback. Dit is een van de weinige compacte stationwagen auto’s op de markt. Als er gesproken wordt over een Seat Ibiza SC, dan heb je te maken met een sportief gelijnde 3-deurs hatchback. De afkorting FR staat voor Formula Racing en betekent een sportievere versie, maar niet zo sportief als de Cupra is. De codenaam 6J staat voor de vierde generatie Seat Ibiza uit 2008-2017. De code 6L is de derde generatie Seat Ibiza uit 2002-2008. Uitvoeringen van de Seat Ibiza zijn:

Seat Ibiza automaat en handgeschakeld

De Seat Ibiza wordt geleverd met nagenoeg dezelfde motoren zoals je die in een Volkswagen Polo vindt. Een turbodieselmotor heet TDI. Seat duidt benzinemotoren aan als MPI of TSI. Als er sprake is van de afkorting TGI, dan gaat het om een aardgasinstallatie (CNG). Qua transmissie kun je kiezen uit een Seat Ibiza automaat of een Seat Ibiza handgeschakeld.

Verschillende Seat Ibiza motoren:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen