We hebben 31 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Nissan
Pulsar
Basisgegevens
Brandstof
Staat
EV/Hybride eigenschappen
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Nissan Pulsar occasions en nieuwe Nissan Pulsar bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Nissan Pulsar

De Nissan Pulsar is een kleine vijfdeurs hatchback met plaats voor vijf passagiers. Hij wordt aangedreven door een 1,8-liter viercilindermotor die 130 pk levert. De Pulsar wordt standaard geleverd met een handgeschakelde zesversnellingsbak, maar een continu variabele transmissie is ook leverbaar. De Pulsar is leverbaar met diverse opties, waaronder een schuifdak, verwarmde stoelen en een Bose stereo-installatie.

De voordelen van de Nissan Pulsar

De Nissan Pulsar is een geweldige auto voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en praktische auto. Hij is perfect voor woon-werkverkeer of het doen van boodschappen, en dankzij zijn kleine formaat is hij gemakkelijk te parkeren in krappe ruimtes. De Pulsar is ook zuinig in het gebruik, dankzij de zuinige motor. En dankzij de vele beschikbare functies en opties kan de Pulsar helemaal aan uw wensen worden aangepast. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe auto, bekijk dan zeker de Nissan Pulsar.

Het verbruik van de Nissan Pulsar

De Nissan Pulsar is een zuinige auto die slechts 5,1 liter brandstof per 100 kilometer verbruikt wanneer hij in de stad rijdt en 4,6 liter brandstof per 100 kilometer wanneer hij op de snelweg rijdt. Dit maakt de Pulsar een voordelige keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een zuinige auto die ook betaalbaar is. De Pulsar is ook milieuvriendelijk, met een uitstoot van slechts 113 gram CO2 per kilometer.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen