We hebben 435 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Nissan
Leaf
Basisgegevens
Brandstof
Staat
EV/Hybride eigenschappen
Plugin Hybride
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Nissan Leaf occasions en nieuwe Nissan Leaf

Nissan is in 2010 een van de eerste automerken die een volledig elektrische auto introduceert, de Nissan Leaf. Een 5-deurs hatchback die voldoende ruimte biedt voor bijvoorbeeld een gezin met twee kinderen. In 2018 is de Nissan Leaf de bestverkochte elektrische auto in Europa.

De Nissan Leaf is een volledig elektrische auto zonder schadelijke uitstoot die je met een stekker moet opladen. Nissan ontwikkelt voor de Leaf een speciaal platform waarbij het accupakket ín de bodemplaat verwerkt is. Dat komt de stijfheid en het zwaartepunt van de carrosserie ten goede. Daarbij heeft deze positie nauwelijks invloed op de binnenruimte. Alleen de vloer komt iets hoger te liggen.

Tweedehandse Nissan Leaf uit 2017, 2018 of 2019 kopen

Wie een tweedehandse Nissan Leaf zoekt, moet rekening houden met een aantal zaken. Zo krijgt de eerste generatie Leaf in 2013 een facelift waarbij Nissan de voorbumper aanpast, een nieuw infotainmentsysteem monteert en de bagageruimte groter maakt. Belangrijker is de actieradius die met ruim 100 kilometer toeneemt. In 2017 volgt de tweede generatie Nissan Leaf met een ander design, moderner infotainment en meer interieurruimte. In 2019 introduceert Nissan een krachtigere versie (Nissan Leaf e+) met een grotere actieradius.

Nissan Leaf actieradius

De eerste generatie Nissan Leaf is met de keuze uit twee verschillende accupakketten verkrijgbaar: 24 kWh en 30 kWh. Met het 24 kWh accupakket bedraagt de actieradius ongeveer 199 kilometer. Met het grotere accupakket stijgt dit naar ongeveer 250 kilometer. De tweede generatie Nissan Leaf is standaard uitgerust met een 40 kWh accupakket. Hiermee bedraagt de Nissan Leaf actieradius tot 270 kilometer. De actieradius van de Nissan Leaf e+ met 62 kWh accupakket bedraagt ongeveer 385 kilometer.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen