We hebben 488 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Kia
Stonic
Basisgegevens
Brandstof
Staat
EV/Hybride eigenschappen
Plugin Hybride
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Kia Stonic occasions en nieuwe Kia Stonic

De Kia Stonic is een compacte 5-deurs crossover van de Zuid-Koreaanse autoproducent Kia . De auto met hoge zit deelt zijn platform met dat van de Kia Rio , een compacte hatchback. De Kia Stonic komt 2017 op de Nederlandse markt.

De Kia Stonic is met een lengte van 4,1 meter de kleinste Kia SUV van het merk. Voorin is voldoende ruimte, achterin is dit iets minder. De bagageruimte is 352 liter groot. Wie dat wil, kan het dak en de raamstijlen van zijn Kia Stonic laten uitvoeren in een contrasterende kleur. Concurrenten van de Kia Stonic zijn onder meer de:

De Kia Stonic is voorzien van een complete standaarduitrusting. Standaard zijn onder andere een 7-inch audiodisplay – voorbereid voor Apple CarPlay en Android Auto –, Bluetooth, airconditioning en een lichtsensor. En ook elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening zijn aanwezig.

Tweedehandse Kia Stonic automaat

De Kia Stonic is verkrijgbaar met de keuze uit twee benzinemotoren en een dieselmotor. Wie op zoek gaat naar een tweedehandse Kia Stonic automaat is aangewezen op de T-GDi-benzinemotor met 88 kW/120 pk. De CRDi-dieselmotor met 85 kW/115 pk is uitsluitend verkrijgbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Naast een benzine- en dieselversie is er ook een hybride versie van de Kia Stonic beschikbaar. De Kia Stonic hybride is een compacte SUV en is uitgekomen in 2020. De eerste tweedehands modellen verschijnen nu op de markt.

Kia Stonic uit 2017, 2018 of 2019

Kia levert zijn modellen standaard met zeven jaar garantie tot maximaal 150.000 kilometer. De fabrieksgarantie is overdraagbaar. Vandaar dat menig tweedehandse Kia Stonic nog fabrieksgarantie heeft. De lange garantietermijn is een voordeel voor particulieren die op zoek zijn naar een tweedehandse Kia Stonic.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen