We hebben 70 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Kia
Sorento
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Kia Sorento occasions en nieuwe Kia Sorento bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Kia Sorento

De Kia Sorento is een middelgrote cross-over SUV die plaats biedt aan maximaal zeven passagiers. Hij is beschikbaar met voorwiel- en vierwielaandrijving. De Sorento wordt aangedreven door een keuze uit twee motoren: een 2.4L viercilinder of een 3.3L V6. Beide motoren zijn gekoppeld aan een automatische zesversnellingsbak. De Sorento wordt standaard geleverd met voorzieningen als key-less entry, elektrische ramen en deurvergrendelingen, airconditioning en een cd-speler. Een reeks optionele kenmerken zijn beschikbaar, waaronder lederen stoelen en verwarmde stoelen.

De voordelen van de Kia Sorento

De Kia Sorento is een perfecte auto voor gezinnen, want hij is ruim en heeft veel voorzieningen die hem veilig en comfortabel maken om in te rijden. De Sorento heeft zeven zitplaatsen, dus zelfs grote gezinnen passen er comfortabel in. Hij heeft ook een verscheidenheid aan veiligheidsvoorzieningen, zoals airbags en antiblokkeerremmen, die het een veilige keuze voor ouders maken. De Sorento is ook zeer geschikt voor lange ritten, want hij heeft een krachtige motor en veel bagageruimte.

Het verbruik van de Kia Sorento

De Kia Sorento is een middelgrote cross-over SUV die plaats biedt aan maximaal zeven passagiers. Hij is verkrijgbaar met een benzine - of een dieselmotor . De benzinemotor is een 3,3-liter V6 die 290 pk en 252 pond koppel levert.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen