We hebben 9 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Kia
Optima
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Kia Optima occasions en nieuwe Kia Optima bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Kia Optima

De Kia Optima is een middelgrote auto met plaats voor vijf passagiers. Hij is verkrijgbaar in zowel benzine - als hybride versies. De benzine-aangedreven Optima wordt geleverd met een 2,4-liter vier-cilinder motor die 185 pk produceert. Een automatische zesversnellingsbak is standaard. De Optima Hybrid wordt geleverd met een 2,0-liter viercilindermotor en een automatische zesversnellingsbak. Hij levert 156 pk en is voorzien van een elektromotor die 40 pk levert. De Optima wordt standaard geleverd met een verscheidenheid aan functies, waaronder verwarmde voorstoelen, een zonnedak en Bluetooth-connectiviteit.

De voordelen van de Kia Optima

De Kia Optima is een middelgrote auto die veel waar voor zijn geld biedt. Hij wordt standaard geleverd met een verscheidenheid aan functies, waaronder een achteruitkijkcamera, Bluetooth-connectiviteit en een USB-poort.

het verbruik van de Kia Optima

De Kia Optima heeft ook een krachtige motor en een laag brandstofverbruik. Hij is comfortabel om in te rijden en heeft een ruim interieur. De Optima is een uitstekende keuze voor een gezinsauto of voor iedereen die een betrouwbare auto nodig heeft.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen